Projecten
Albums # Foto's

Levensmiddelen industrie


Bedrijven die levensmiddelen produceren kunnen zich niet permitteren dat er tijdens bouwwerkzaamheden stof in de productie komt.
SVW service biedt bouwpartners de kans om toch de verbouwing uit te voeren die al lang gepland staat door een tijdelijke afzuiginstallatie te plaatsen. Hierdoor wordt stof overlast gereduceerd tot een minimum waardoor de productie onverhinderd kan produceren.
.

2

ver/nieuwbouw appartementen complex Groningen


Wanneer de oplevering is gepland moeten vaak nog veel werkzaamheden uitgevoerd worden.
De schilder speelt hierin een belangrijke rol. Door appartementen af te sluiten kan de schilderen stofvrij zijn werkzaamheden uitvoeren en kunnen overige werklieden hun werkzaamheden in het pand voorzetten.
Zo gaan snel en goede kwaliteit toch samen
.

2

Ziekenhuizen


Klik om afbeelding te openenEen ziekenhuis kan zich niet permitteren dat er tijdens bouwwerkzaamheden stof bij patiënten komt.
SVW service biedt bouwpartners de kans om toch de verbouwing uit te kunnen voeren die al lang gepland staan door een tijdelijke afzuiginstallatie te plaatsen. Hierdoor word stof overlast gereduceerd tot een minimum waardoor patiënten geen overlast ervaren
.

0

Universiteit


2

Zernikecomplex Groningen


Hoewel de studenten naar hun colleges gaan, blijven gebouwgebruikers nieuwe wensen houden.
Dankzij SVW service kunnen deze verbouwing uitgevoerd worden zonder dat gebouwgebruikers overlast krijgen van stof.
Door het bouwgebied af te sluiten m.b.v snel te plaatsen stofschotten en de ruimte te voorzien van onderdruk blijven gebouwgebruikers vrij van stof overlast.
.

2